Туристичний Івано-Франківськ: хостел чи квартира — що обирають туристи?

Туристичний Івано-Франківськ: хостел чи квартира — що обирають туристи?

Івано-Франківськ — туристичне містечко, розташоване на Заході України. Місто фестивалів, місто свят та популярний туристичний маршрут. Туристи полюбили Івано-Франківськ за його компактність, зручність та багату історію.

Фестивалі — це окрема історія життя міста. Щороку Івано-Франківськ неодноразово стає осередком мистецтва: театрального, пісенного, кінематографічного, кулінарного та інших. У нас проходять такі фестивалі: «Carpathian Space», «Свято ковалів», «Коляда на Майзлях», «Portofranko», «Global Village», «Купальська Ніч», фестиваль кіноремейків «Шведінг», арт-фестиваль «DreamSpace», фестиваль сучасного польського кіно, День вуличної музики, фестиваль сценічних мистецтв «Час театру» та безліч інших.

Фестивалі та свята приваблюють тисячі туристів, які прагнуть долучитися до мистецьких заходів, духовно збагатитися та подивитися місто. Проте, перед бюджетними туристами виникає наступна проблема: де переночувати в Івано-Франківську? Вартість проживання в готелі досить висока, отож доводиться обирати: квартира чи хостел? Івано-Франківськ пропонує вигідні умови проживання для туристів.

Ми вирішили порівняти вартість квартир та хостелів й визначити, де проживати вигідніше.

Хостели Івано-Франківськ

Розміщення: центр, район вокзалу, район міського озера, район університету Нафти і Газу, с. Хриплин.
Ціна: від 120 до 300 грн за одну особу.
Умови проживання: загальні номери гуртожиткового типу/окремі кімнати, Інтернет, камери схову, спільна кухня, спільна ванна кімната, користування пральною машиною, праскою. Виселення зазвичай до 12 години.
Додаткові послуги: прибирання;
прасування одягу, доставка продуктів, речей, сніданки — за окрему плату.

Квартири Івано-Франківськ

Розміщення: в будь-якому куточку міста.
Ціна: від 300 до 700 грн, незалежно від кількості осіб.
Умови проживання: окрема квартира з кухнею, ванною кімнатою, Інтернет, кабельне ТБ, зручні меблі, користування технікою. Виселення зазвичай до 12 години.
Додаткові послуги: зазвичай відсутні.

Отже, якщо комфорт не стоїть у вас на першому місці, і вас не бентежить «кімнатне сусідство», тоді сміливо обирайте хостел — Івано-Франківськ пропонує вигідне розміщення та суттєве заощадження коштів.

Якщо ж ви подорожуєте з дітьми, або просто хочете комфорту, тоді кращим вибором для вас стане квартира з усіма вигодами, проте заплатити доведеться дорожче.


  • Перегляди: 1610

  • Поширити: