Обмін валют в Івано-Франківську

Обмін валют в Івано-Франківську

У наш час обмін валют чи не найбільш популярна послуга в Івано-Франківську. Купити чи продати валюту тепер можна на кожному кроці, адже обмінники розташовані в усіх районах міста. Проте, більшість з них пропонують різний курс валют і часто нам не вистачає витримки обійти все місто в пошуках кращого та вигіднішого курсу. На курс валют у Івано-Франківську та інших містах України впливає безліч чинників, одним з яких є сезонність.

Чи помічали ви, що курс долара суттєво знижується влітку? А от взимку долар дорожчий, адже курс гривні падає. Причиною цьому є зовнішня торгівля: влітку країна отримує прибуток від експорту продукції агробізнесу, тому й курс долара є дешевшим для населення. Оскільки частка металургійної, машинобудівної та хімічної промисловостей в експорті суттєво зменшується, він стає залежним від агробізнесу, який є досить нестабільним в постачанні валюти.

Експерти розповідають: «Курс долара суттєво знижується влітку, а саме в кінці липня — на початку серпня, зростає ж курс в другій половині січня.» Проте, застерігають, що така тенденція стосується лише курсу долара, адже курс євро прив'язаний до гривні через долар.

Сайт Obmin.if.ua — це довідковий ресурс, де ви можете переглянути курс долара, євро, злотого, рубля та крони. Також Obmin.if.ua пропонує розміщення безкоштовних оголошень про продаж та купівлю валюти за оптимальним для вас курсом.

Все просто: потрібно вказати своє ім’я, написати суму, яку бажаєте придбати чи продати, обрати валюту та залишити контактні дані. Серед запропонованих валют: долар, євро, фунт, злотий, крона, рубль.

Обирай оптимальний курс валют на Obmin.if.ua


  • Перегляди: 1800

  • Поширити: