Розумний дім

Розумний дім

Напевно, кожному хоча б один раз в житті хотілося, що всі хатні обов’язки зникли. Після важкого робочого дня доводиться ще прибирати та готувати їжу, тоді на відпочинок зовсім не залишається часу.

Чи є альтернатива? Звісно, що є, і зветься вона «смарт хаус».

«Розумний дім» це приміщення, яке обладнане сучасними системами управління будинком за допомогою сенсорної панелі. Розумний дім дозволяє раціонально розприділяти ресурси та контролювати системи життєзабезпечення у вашому домі. Обираючи смарт хаус, вам не доведеться налаштовувати кожний побутовий предмет окремо, витрачати на це свій час та сили, — все це можна налаштувати за допомогою декілька «кліків».

Смарт будинок: переваги:

  • ви отримуєте можливість керувати всіма ресурсами будинку за допомогою простої в користуванні сенсорної панелі;
  • система контролює роботу усього обладнання в будинку й за необхідності коректує його та усуває неполадки;
  • завдяки можливості налаштування всіх процесів в будинку, ви можете максимально точно організувати всі процеси, адже вся техніка та обладнання вмикатиметься та вимикатиметься в зазначений час;
  • ви можете керувати системою з мобільного телефону, навіть не перебуваючи вдома.

Розумний дім: можливості

  • Освітлення

За допомогою сенсорної панелі ви можете коригувати планове ввімкнення та вимкнення світла. Також є можливість налаштування будь-якого світлового сценарію. До прикладу, обравши режим «Романтична вечеря», на кімнату опуститься м’яке приглушене світло, спалахне камін та залунає чудова музика.

  • Прилади

Підключивши та налаштувавши програму смарт будинку, всі ваші електроприлади підпорядковуватимуться заданим параметрам. Також ви зможете вмикати та вимикати електроприлади за допомогою сенсорної панелі.

Кліматизація

Система контролю клімату дозволить вам відчувати себе комфортно та затишно у власному домі, незалежно від погоди за вікном. Система підтримує оптимальну температуру круглий рік.

  • Вентиляція

Система розумний будинок передбачає функцію управління системами вентиляції, що дозволить вам назавжди забути про задуху та неприємні запахи в домі.

  • Домофонна система

Така система фіксує всіх ваших відвідувачів, робить фото гостей та записує відеоповідомлення. Окрім того, ви можете відповісти на сигнал домофону з будь-якої кімнати вашого дому.

  • Мультирум

Унікальність цієї системи полягає в тому, що тепер ви можете насолоджуватися улюбленим відео чи музикою в будь-якій кімнаті, незалежно від того, де розташоване джерело сигналу.

  • Відеоспостереження та безпека

Кожен хоче почувати себе вдома затишно, а головне безпечно. Система відеоспостереження розумного дому дає таку можливість. Ви можете контролювати відеокамери будинку навіть тоді, коли ви знаходитеся поза домом. Камери фіксують кожен рух в будинку та на прибудинковій території й при потребі повідомляють про це вас.

  • Управління голосом

Завдяки цій системі управління ви можете керувати всіма процесами в будинку голосом. Тобто, достатньо лише сказати системі про виконання будь-якої з функцій і вона виконає все за вас.

Сьогодні купити квартири в Івано-Франківську з вбудованою системою смарт хаус, на жаль, неможливо, адже забудовники просто не зводять будинки такого рівня в нашому місті.


  • Перегляди: 4318

  • Поширити: