Продаж та оренда: як правильно робити фото квартир?

Продаж та оренда: як правильно робити фото квартир?

За інформаційними запитами «продаж квартир» сьогодні займає провідні позиції у пошукових системах. З розвитком ринку нерухомості зростають і вимоги до самих об’єктів: квартир, будинків та дач. Тому в наш час продати квартиру не так просто, як колись.

Ми уже писали про те, як правильно написати оголошення, тепер поговоримо про фото. Пошук житла, квартири, чи будинку займає не одну годину, тому потенційний покупець хоче отримати максимум інформації, не витрачаючи при цьому багато свого часу. Фото в оголошенні несуть найбільше інформації про об’єкт продажу чи оренди. В більшості випадків, оголошення без фотографії взагалі не розглядають. Потенційний покупець хоче бачити гарну картинку, тому до фотографування оселі варто підійти з усією серйозністю.

Як зробити гарні фото, щоб зацікавити потенційного покупця?

  • Прибирання. Перед фотографуванням рекомендуємо навести порядок у квартирі. Ви можете зробити це самостійно, або ж викликати клінінг службу. Сяючі чистотою поверхні, випрані штори додадуть вашій оселі презентабельності.
  • Заберіть особисті речі. Переглядаючи світлини, покупець повинен уявляти себе господарем цієї оселі, тому рекомендуємо прибрати з кадру усі особисті речі: магнітики, посуд, пакети, одяг та інше.
  • Створіть атмосферу та налаштуйте світло. Перед фотографуванням прикрасьте кімнату деталями та милими дрібничками. Наприклад, на кухонний стіл можете поставити квіти, фрукти, на робочий стіл — олівці, журнали. Правильне освітлення зробить інтер’єр у вашій квартирі затишним та домашнім. Краще фотографувати у похмурий день, тоді освітлення буде м’яке.
  • Покажіть усю квартиру. Постарайтеся зробити фото усіх кімнат: передпокоїв, кухні, коридорів, санвузла, спальні, вітальні та інших. Пам’ятайте, чим більше фотографій у вашому оголошенні, тим більшу довіру воно викликає у потенційних покупців.
  • Правильний ракурс. Зверніть увагу, щоб в кадр потрапило лише найважливіше. Виберіть правильний ракурс, щоб якомога краще підкреслити основні переваги свого житла.
  • Вид з вікна. Потенційному покупцю буде цікаво поглянути, де розташована квартира. Також можна зробити фото дитячого майданчика, парковки, якщо вони є. Робіть повноцінний знімок пейзажу, не захоплюйте в кадр вікно та підвіконня.

Щоб зробити якомога кращі знімки, перегляньте фото квартир в Інтернеті, або скористайтеся послугами професійного фотографа.


  • Перегляди: 1949

  • Поширити: