Новобудови Івано-Франківськ: де будівництво ведеться найактивніше?

Новобудови Івано-Франківськ: де будівництво ведеться найактивніше?

Івано-Франківськ — комфортне європейське містечко з населенням понад 234 тис. осіб. За останні роки наше місто невпинно розростається, з’являються нові житлові комплекси та цілі квартали.

Купити квартиру в Івано-Франківську не проблема, проте, скільки сьогодні доведеться заплатити за метр квадратний житлової площі? Оренда квартири, станом на 2018 рік, стартує від 2500-3000 гривень (читайте: Оренда квартир: вся зарплата за житло?).

Вартість ж придбання метра квадратного у новобудові, в середньому, коливається в межах 11 991 гривні. Тобто, середньостатистична однокімнатна квартира (35 кв. м) вартуватиме приблизно 419 685 гривень (близько 16-17 тис. доларів).

Однокімнатні квартири сьогодні користуються особливою популярністю, адже вони відносно недорогі, порівнюючи з двокімнатними. Забудовники Івано-Франківська пропонують великий вибір квартир: однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні та чотирикімнатні.

Ринок нерухомості Івано-Франківська постійно зростає, пропонуючи квартири, розміщені в різних районах міста (читайте: Район на район: Центр, Пасічна, Каскад, Арсенал, або який мікрорайон найкомфортніший?).

Сьогодні в Івано-Франківську йде активне будівництво понад 70-ти житлових комплексів.

Отже, в яких районах ведеться активне будівництво?

будівництво в Івано-Франківську


  • Перегляди: 2281

  • Поширити: